Commerciële ruimte te huur in HAAVE!

Ben je op zoek naar een moderne kantoor- of winkelruimte? Op de begane grond van HAAVE is ca. 50 m² beschikbaar. Op een uitstekende en centrale zichtlocatie in Haarlem -Schalkwijk zit wellicht straks jouw nieuwe werkruimte!

Nieuw gebouwde commerciële ruimte
De ruimte is onderdeel van het project HAAVE en bevindt zich in de plint van een appartementencomplex. De centrale ruimte is deels casco. Een toilet, de aansluitpunten voor een pantry, een verlaagd plafond en een split unit voor warmte- en koude is voorzien. De afwerkingen van de wanden, vloer en pantry kan je naar eigen smaak inrichten. Grote ramen zorgen voor veel daglicht. Aan de voorzijde van de commerciële ruimte wordt een singel met wandelboulevard gerealiseerd.

Uitstekende bereikbaarheid
De locatie van de commerciële ruimte is ideaal voor ondernemers die op een centraal gelegen plek willen werken en makkelijk hun auto willen kunnen parkeren. De uitvalswegen zijn nabij, maar ook het OV is naast de deur.

Op loopafstand zijn enkele winkels voor de dagelijkse voorzieningen en 5 fietsminuten verderop vind je een uitgebreid winkelaanbod in winkelcentrum Schalkwijk. Het Spaarne Gasthuis bevindt zich aan de overkant van de Amerikavaart. Het centrum van Haarlem ligt op ruim 10 minuten fietsen.

Schalkwijk in ontwikkeling
Schalkwijk is volop in ontwikkeling waardoor het inwonersaantal flink is gegroeid. De komende jaren zullen er vele wijkverbeteringen volgen, zoals op het gebied van woningbouw, stadsvernieuwing, bereikbaarheid en sociale voorzieningen. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan de vernieuwing en verbetering van Schalkwijk als woon- en winkelgebied.

Nieuwsgierig naar meer?
Heb jij een klein- of middelgroot bedrijf en ben je op zoek naar een professionele werkplek met moderne faciliteiten? Neem dan contact op met Hertog Makelaars of kijk voor meer informatie op de website.