HAAVE nu in verhuur!

Het is eindelijk zover: de verhuur van HAAVE in Haarlem is gestart! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven voor één van de 61 huurappartementen. De website is bijgewerkt met de verhuurinformatie en interactieve woningzoeker, waarmee je je kunt oriënteren op huisnummerniveau. In deze nieuwsbrief lees je meer over de verhuurinformatie, inschrijfprocedure en de toewijzing!

VERHUURINFORMATIE ONLINE BESCHIKBAAR
De projectwebsite van HAAVE is bijgewerkt met alle relevante informatie en de woningzoeker. Onze woningzoeker is een interactieve tool waarmee je gemakkelijk jouw ideale appartement kunt uitzoeken. Per woning kun je onder andere de specificaties, impressie, sfeerplattegrond en huurprijs bekijken. Klik hier om jouw ideale appartement uit te zoeken in de woningzoeker. Voor welke ga jij?

a.s.r. real estate heeft de ambitie om bij te dragen aan de doorstroming op de woningmarkt en biedt de leeftijdsgroep 55+ voorrang bij de eerste toewijzingsronde van het Parkgebouw. In de huurvoorwaarden lees je hier meer over.


STAPPENPLAN ONLINE INSCHRIJVEN
Wil je je inschrijven voor één van de appartementen? Klik dan hier en volg onderstaande stappen: 

•    Stap 1: Log in binnen je persoonlijke account
•    Stap 2: Klik links in het menu op 'Online inschrijfformulier'
•    Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens volledig en naar waarheid in 
•    Stap 4: Log in binnen de MyQii app met de verificatiecode die het inschrijfformulier toont 
•    Stap 5: Deel via de MyQii app je (persoons)gegevens
•    Stap 6: Geef aan naar welk(e) appartement(en) je voorkeur uitgaat (hoe meer voorkeuren •    je doorgeeft, hoe groter de kans wordt dat je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt)
•    Stap 7: Onderteken het formulier en klik op 'verzenden'

In het document met de huurvoorwaarden lees je meer over de gevraagde documenten en inkomenscriteria. Klik hier om de huurvoorwaarden te downloaden.


TOEWIJZING
De inschrijftermijn sluit op maandag 13 maart om 09:00 uur. Schrijf je je daarna in, dan behoor je tot de reservekandidaten en maak je minder kans op de toewijzing van een appartement.

Na de sluiting vindt een loting plaats en worden de dossiers beoordeeld. Dit zal ongeveer 2-3 werkdagen in beslag nemen. Daarna ontvang je per e-mail bericht of je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt.

Na deze voorlopige toewijzing heb je 3 dagen de tijd om deze te accepteren, anders vervalt de toewijzing. Zodra je de woning accepteert, hebben we een aantal aanvullende toetsingsdocumenten nodig. Welke documenten dit zijn, lees je in de huurvoorwaarden.

Wanneer de documenten akkoord zijn, ontvang je de digitale huurovereenkomst ter ondertekening. De appartementen worden naar verwachting medio het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

Klik hier om meer te lezen over de toewijzingsprocedure.