Lees hier alvast de verhuurprocedure

Op 27 februari 2023 om 10.00 uur start de verhuur van de 61 appartementen van HAAVE. Vanaf dat moment zijn de verhuurstukken online beschikbaar, kun je de woningen op huisnummerniveau bekijken in de woningzoeker en is het mogelijk om je in te schrijven voor de huisnummer(s) van jouw voorkeur.

De woningzoeker is een interactieve tool waarmee je je ideale appartement kunt uitzoeken. Per huisnummer kun je o.a. de specificaties bekijken, maar ook de impressies, de verhuurtekening, de huurprijs en de servicekosten.

De inschrijftermijn sluit op 20 maart 2023 om 09:00 uur. Schrijf je je daarna in, dan behoor je automatisch tot de reservekandidaten. Je maakt dan minder kans op de toewijzing van een appartement.

TOEWIJZINGSPROCEDURE
Als je gematcht wordt met een woning, ontvang je per e-mail hierover een bericht. Je kunt de voorlopige toewijzing dan accepteren of annuleren. Hiervoor heb je 3 dagen de tijd, anders vervalt de toewijzing.

Zodra je de woning accepteert, hebben we een aantal aanvullende toetsingsdocumenten nodig.
Welke documenten dit zijn, lees je binnenkort, zodra de huurvoorwaarden online komen.

Wanneer de documenten akkoord zijn, ontvang je de digitale huurovereenkomst ter ondertekening. De appartementen worden naar verwachting medio 2023 opgeleverd.

Bereid je alvast voor op de start verhuur en bekijk welk woningtype het best bij jou past!